Home   -    Nederlands Français Engels

 

Actueel:

>  Van graan tot brood: De herkomst van de granen voor ons Belgisch brood in acht vragen
Een interview met Ir. Frank van Boxtael, Lector Natuur- en Voedingswetenschappen
Hogeschool Gent - Natuur en Techniek 
>  Belgen eten vooral Belgisch brood

Interview met Pieter Weyn, economist bij Fevia.

>  Oplossingen voor broodafval

Overzicht van oplossingen rond broodverspilling in samenwerking met FoodWin, the European Waste Innovation Network

>  Belgen onderschatten het belang van brood

De radiocampagne "Ode aan brood" laat consument brood weer beleven

>  Geslaagd? Op deze school krijg je een diploma én job bij bedrijf naar keuze

Een baan met werkzekerheid, dat belooft Ter Groene Poorte in Brugge. Want wie een diploma haalt voor een functie in de voedingsindustrie krijgt ook een arbeidscontract.

>  Groot succes voor EUROPAIN 2018

De grootste Europese vakbeurs voor (banket)bakkers, chocolatiers, patissiers en ijsbereiders 

>  Twee bedrijven uit de voedingsindustrie, waaronder Lantmännen Unibake, worden bekroond met een 'Factory of the Future' Award
Vlaamse voedingsbedrijven hebben een enorm potentieel om
via innovatie in te spelen op de uitdagingen van de toekomst.
Pagina 2/14
[1]      «      1   |   2   |   3      »      [14]

FGBB vzw – Wetenschapsstraat 14 – 1040 Brussel - T.: +32(0)2 550 17 64 – E-mail k.wagemans@fgbb.be

 
designed by Studioemma