Home   -    Nederlands Français Engels

 

Actueel:

>  Hoe onverpakte voeding op een coronaveiligere manier aanbieden?
Met het project COOVIRH zoekt Flanders' Food naar maatregelen, zowel op gebied van verpakking als meubilair,
om ondernemers in de voedingsindustrie, retail en horeca te ondersteunen in het aanbieden van onverpakte voeding.
>  EU campagne Brood: Impact Report 2020 & Nieuwe aanvraag subsidies voor 2022-2023

Gezien de behoorlijk positieve impact van de afgelopen 3-jarige campagne op de broodconsumptie werd besloten om opnieuw een subsidieaanvraag in te dienen voor een nieuwe promotiecampagne in 2022-2023.

>  Zeelandia Groep neemt Wouters nv over

Koninklijke Zeelandia Groep neemt het Belgische Wouters nv en haar bakkerijactiviteiten over.

>  La Lorraine Bakery Group mikt op sterke doorstart in 2021

La Lorraine Bakery Group mikt op sterke doorstart in 2021 en versterkt haar basis in Rusland en nieuwe groeimarkten.

>  Dossche Mills lanceert nieuwe corporate website

Met trots presenteert Dossche Mills haar nieuwe website.

>  Puratos lanceert de eerste wereldwijde incubator in de bakkerij-, patisserie- en chocoladesector

Puratos lanceert Sparkalis om de ontwikkeling van baanbrekende producten, diensten en ingrediënten te ondersteunen en de samenwerking met start-ups en KMO's te stimuleren.

>  Nieuwe voorzitter bij KVBM

Guy De Mol wordt de nieuwe voorzitter van de Koninklijke Vereniging der Belgische Maalders (KVBM).

Pagina 1/16
1   |   2   |   3      »      [16]

FGBB vzw – Wetenschapsstraat 14 – 1040 Brussel - T.: +32(0)2 550 17 64 – E-mail k.wagemans@fgbb.be

 
designed by Studioemma