Home   -    Nederlands Français Engels

 

Actueel:

>  Compilatie Europese campagne "Brood, een goed verhaal"

Een jaar "Brood uit Europa, een goed verhaal"

>  Factory of the Future Awards: voedingsbedrijven evolueren naar fabrieken van de toekomst

Vlaamse voedingsbedrijven evolueren steeds meer naar hoogtechnologische omgevingen die zich aanpassen aan de uitdagingen van de Industrie 4.0. 

>  Voedseloverschotten? Heeft u er al aan gedacht om die weg te schenken?

Ontdek hoe u eenvoudig een nieuwe bestemming vindt voor uw overschotten via online tools.

>  Leid personeel op dankzij duaal leren!

Hierbij een overzicht van alle scholen die hieraan deelnemen.

>  Van graan tot brood: De herkomst van de granen voor ons Belgisch brood in acht vragen
Een interview met Ir. Frank van Boxtael, Lector Natuur- en Voedingswetenschappen
Hogeschool Gent - Natuur en Techniek 
>  Belgen eten vooral Belgisch brood

Interview met Pieter Weyn, economist bij Fevia.

>  Oplossingen voor broodafval

Overzicht van oplossingen rond broodverspilling in samenwerking met FoodWin, the European Waste Innovation Network

Pagina 1/14
1   |   2   |   3      »      [14]

FGBB vzw – Wetenschapsstraat 14 – 1040 Brussel - T.: +32(0)2 550 17 64 – E-mail k.wagemans@fgbb.be

 
designed by Studioemma