Home   -    Nederlands Français Engels

 

Actueel:

>  Leid personeel op dankzij duaal leren!

Hierbij een overzicht van alle scholen die hieraan deelnemen.

>  Van graan tot brood: De herkomst van de granen voor ons Belgisch brood in acht vragen
Een interview met Ir. Frank van Boxtael, Lector Natuur- en Voedingswetenschappen
Hogeschool Gent - Natuur en Techniek 
>  Belgen eten vooral Belgisch brood

Interview met Pieter Weyn, economist bij Fevia.

>  FEDIMA & AIBI Symposium 2018: Bread Promotion Activities in Europe

Joint press release

>  Oplossingen voor broodafval

Overzicht van oplossingen rond broodverspilling in samenwerking met FoodWin, the European Waste Innovation Network

>  Belgen onderschatten het belang van brood

De radiocampagne "Ode aan brood" laat consument brood weer beleven

>  Geslaagd? Op deze school krijg je een diploma Ún job bij bedrijf naar keuze

Een baan met werkzekerheid, dat belooft Ter Groene Poorte in Brugge. Want wie een diploma haalt voor een functie in de voedingsindustrie krijgt ook een arbeidscontract.

Pagina 1/14
1   |   2   |   3      »      [14]

FGBB vzw – Wetenschapsstraat 14 – 1040 Brussel - T.: +32(0)2 550 17 64 – E-mail k.wagemans@fgbb.be

 
designed by Studioemma