Home   -    Nederlands Français Engels

 

Roelandt nv

Bakkerij Roelandt  NV
Warandestraat 5 
9240 Zele

Tel: +32.(0)52.45 31 24
Fax: +32 (0)52.45 31 26

Luc Dellaert :
luc@roelandt.be


www.roelandt.be           

 

De familie Roelandt is reeds 3 generaties lang actief in de bakkerijsector. Begonnen als bescheiden dorpsbakkerij, groeide het familiebedrijf in ruim 60 jaar uit tot een van de meest vooraanstaande industriële bakkerijen van België.

Roelandt is gespecialiseerd  in grootambachtelijke bakkerijproducten en patisserie op basis van diverse degen. De bakkerij levert ononderbroken conforme producten af. Elk brood dat van de band rolt is eenvormig van kwaliteit, zowel op het gebied van smaak als vorm.

Elke liefhebber van een uitgebreid ontbijt vindt zeker probleemloos zijn gading in het assortiment brood, pistolets, sandwiches en koffiekoeken dat Roelandt dagelijks uitlevert en dit 7 op 7 dagen.

Roelandt is in staat om zowel voor de versmarkt als voor de diepvriesklant de eindkwaliteit op hetzelfde, constant hoogwaardige peil te garanderen. Met diepvriesvoorzieningen voor 5000 palletplaatsen kan Roelandt permanent een stipte bulklevering van voorgebakken en afgebakken diepvriesproducten verzekeren in België en Europa.

Kwaliteitszorg loopt immers als een rode draad doorheen het volledige productieproces. Alle grondstoffen worden dan ook enkel bij gecertificeerde leveranciers afgenomen. Bovendien ondergaan alle leveringen, zonder uitzondering, een grondig kwaliteitsanalyse vooraleer ze voor verwerking in aanmerking komen; op die manier GARANDEERT Roelandt dat enkel basisingrediënten van topkwaliteit worden gebruikt. Vanzelfsprekend verloopt de volledige aanpak volgens de geldende HACCP en IFS-normen.

 

Producten

  • Brood
  • Kleine broodjes
  • Patisserie
  • Viennoiserie

Logo

logo roelandt
roelandt patisserie
roelandt bruin brood

FGBB vzw – Wetenschapsstraat 14 – 1040 Brussel - T.: +32(0)2 550 17 64 – E-mail k.wagemans@fgbb.be

 
designed by Studioemma