Home   -    Nederlands Français Engels

 

Délifrance nv

Délifrance België
(België-Luxemburg)

Avenue Robert Schuman, 71
1401 NIVELLES

Tel: +32 (0)67 89 56 60
Fax: +32 (0)67 22 11 55

info@delifrance.com
www.delifrance.be

 

Sinds meer dan 35 jaar biedt Délifrance oplossingen inzake bakkerijproducten, viennoiserie, banketgebak en traiteurproducten voor vaklui in de out of home sector,  in de grootdistributie en in bakkerijen. Wij zijn over de gehele wereld aanwezig met 20 handelskantoren en 425 gefranchiseerde verkooppunten.

Délifrance Belux: een nieuwe stek en een nieuwe organisatie


Sinds april 2015 is het filiaal Délifrance Belux verhuisd naar een gloednieuwe passief gebouw in Nijvel-Noord. Onze kantoren bevinden zich op nauwelijks 20 minuten van Brussel. Wij zijn actief in 5 segmenten: out of home, bakkerijproducten, retail, benzinestations en franchise. Het Délifrance team bestaat uit 40 medewerkers. Ons filiaal beschikt over een geheel nieuwe academie en 3 technische assistenten die niet enkel onze nieuwe producten ontwikkelen, maar ook onze bestaande en nieuwe klanten de nodige opleidingen geven.


Onze troef: de Franse knowhow


Van bij het begin produceren en verkopen wij producten die hun oorsprong vinden in de Franse ‘savoir-faire’. Het brood, de koffiekoeken, het banketgebak… allemaal producten geërfd van het Franse gastronomische patrimonium. Wij ontwikkelen en passen onze producten aan, aan elk land, elke eetcultuur en elke klant.

Onze kracht: de plaatselijke nabijheid


Ons Belux filiaal bestaat sinds 1978. Globaal gezien zijn wij vertegenwoordigd in 20 landen over de hele wereld. De keuze voor de lokale nabijheid en het aanwerven van nationale medewerkers is een weloverwogen strategie voor ons: op die manier worden onze lokale klanten efficiënt en doegericht bediend. Wij kunnen onze recepten en onze diensten dan ook aanpassen aan de plaatselijke tradities en gewoontes op het gebied van verkoop en consumptie.

Ons verschil: integratie van de akker tot op het bord


Als filiaal van Nutrixo, samen met de meelfabrikant Grands Moulins de Paris, zorgt onze opname in de granencoöperatieve VIVESCIA Industries ervoor, dat wij controle hebben over de volledige keten, van bij de keuze van de graansoorten tot bij de selectie van ons gefranchiseerde verkoopsnetwerk. Dankzij deze geïntegreerde organisatie kunnen wij de volledige traceerbaarheid van onze producten garanderen, van bij de selectie van de graankorrel tot het gehele verwerkingsproces. De optimale kwaliteit van onze producten is ondermeer het resultaat van de integratie van om en bij de 100 controlepunten langsheen die lange professionele keten. Op die manier kregen wij ook het internationale ISO 22 000 multisite certificaat toegekend.

Onze drijfkracht: inspiratie


Wij worden geïnspireerd door onze klanten, de consumenten, de nieuwste trends, de ingrediënten en de Belgische en Luxemburgse tradities en eetgewoontes. Onze ambitie is dan ook zelf te inspireren en deze inspiratie door te spelen naar onze vakmensen, onze producten, en onze diensten, zodat ze echt uniek worden. Die inspiratie resulteert uit onze eis voor kwaliteit, voor authentieke smaak. Ze resulteert uit onze onverzadigbare nieuwsgierigheid. Die inspiratie zorgt ervoor dat wij intelligente en moderne oplossingen ontwikkelen om de bakkerswereld te doen leven. Ze helpt ons om onze relatie met onze klanten en partners te hernieuwen, waarbij wij ons succes willen delen. En samen de wereld van de bakkerij ontwikkelen en vooruithelpen.

 

Producten

  • Brood
  • Kleine broodjes
  • Patisserie
  • Viennoiserie

Logo

Delifrance
Delifrance 5 pain multi

FGBB vzw – Wetenschapsstraat 14 – 1040 Brussel - T.: +32(0)2 550 17 64 – E-mail k.wagemans@fgbb.be

 
designed by Studioemma