Home   -    Nederlands Français Engels

 

Actueel:

>  Productiecapaciteit van croissants van Vandemoortele breidt in 2019 uit!

Vandemoortele blijft investeren in de productie van croissants en foccacias in België en Italië.

>  Belgische bakkersreus Puratos wil brood bakken op Mars

Puratos, de leverancier van bakkerij-ingrediënten, ontwikkelt samen met de NASA en de ESA een manier om brood te maken op de rode planeet.

>  Waar komt het graan vandaan dat gebruikt wordt voor ons brood?

Minder dan 10% van de granen die de graan-verwerkende industrie gebruikt voor meel of bloem voor de bakkerijsector, wordt hier in België geteeld. 

>  Negen tips om bakkersastma te voorkomen

Dertig procent van de bakkers wordt getroffen door een grondstofallergie, vaak aan tarwe of rogge. De helft van hen vertoont symptomen van bakkersastma, ook farinose genoemd.

>  GeŁpdatete sectorfiches met NACE-BEL-Codes

 Fiches met NACE-BEL-Codes 10.71 en 10.72 m.b.t. de bakkerijsector

>  Bakkerijen: zondagsarbeid toegelaten voor jeugdige werknemers
>  Prijzenobservatorium miskent stijging van de productiekosten

Wat het observatorium echter uit het oog verliest is, dat de andere productiekosten ondertussen voortdurend verder blijven oplopen

Pagina 1/136
1   |   2   |   3      »      [136]

FGBB vzw – Wetenschapsstraat 14 – 1040 Brussel - T.: +32(0)2 550 17 64 – E-mail k.wagemans@fgbb.be

 
designed by Studioemma