Home   -    Nederlands Français Engels

 

Actueel:

>  Waar komt het graan vandaan dat gebruikt wordt voor ons brood?

Minder dan 10% van de granen die de graan-verwerkende industrie gebruikt voor meel of bloem voor de bakkerijsector, wordt hier in België geteeld. 

>  Negen tips om bakkersastma te voorkomen

Dertig procent van de bakkers wordt getroffen door een grondstofallergie, vaak aan tarwe of rogge. De helft van hen vertoont symptomen van bakkersastma, ook farinose genoemd.

>  GeŁpdatete sectorfiches met NACE-BEL-Codes

 Fiches met NACE-BEL-Codes 10.71 en 10.72 m.b.t. de bakkerijsector

>  Bakkerijen: zondagsarbeid toegelaten voor jeugdige werknemers
>  Prijzenobservatorium miskent stijging van de productiekosten

Wat het observatorium echter uit het oog verliest is, dat de andere productiekosten ondertussen voortdurend verder blijven oplopen

>  Bakkers gebruiken tien procent minder zout in brood

De voorbije drie jaar (jaren) is de hoeveelheid toegevoegd zout in ons brood met meer dan tien procent verlaagd .

>  Waarom is voeding in de buurlanden goedkoper?

In Het Laatste Nieuws legt marketingprofessor Gino Van Ossel uit waarom voeding in België net wat duurder is.

Pagina 1/136
1   |   2   |   3      »      [136]

FGBB vzw – Wetenschapsstraat 14 – 1040 Brussel - T.: +32(0)2 550 17 64 – E-mail k.wagemans@fgbb.be

 
designed by Studioemma