Home   -    Nederlands Français Engels

 

FEDIMA & AMFEP Webinars: Safe handling of enzymes

FEDIMA, de Federatie van Europese fabrikanten en leveranciers van ingrediënten voor de bakkerij-, zoetwaren- en banketindustrie, en AMFEP, de vereniging van fabrikanten en formuleerders van enzymproducten, organiseren in oktober en november een reeks educatieve webinars over de veilige omgang met enzymen in de bakkerijsector. De webinars zullen de beperking van beroepsmatige blootstelling aan stof en enzymen in de bakkerijsector aanpakken en zijn gericht op verschillende exploitanten (maalders, ambachtelijke bakkers, industriële bakkers, ingrediëntenleveranciers).
Deelnemers krijgen inzichten, best practices en hulpmiddelen om de gezondheid van werknemers in de bakkerijindustrie te beschermen.
 
U kunt zich hier gratis registreren.
 
 
 
 
 

terug

FGBB vzw – Wetenschapsstraat 14 – 1040 Brussel - T.: +32(0)2 550 17 64 – E-mail k.wagemans@fgbb.be

 
designed by Studioemma